Rainbow

With this rainbow we declare to all of YOU, who are working relentless and dedicated for the welfare of our people and Mother Earth, our deepest gratitude, our love and the certainty, that we are supporting you with combined strength. This rainbow should be the symbol of protection and invincibility of all the Beings that want to live together in Love and Peace. Please share this message and send your Love.

18th May 2012


С тази дъга ние заявяваме на всички Вас, които работите упорито и всеотдайно за доброто на нашите хора и Майката Земя, нашата най-дълбока благодарност, нашата любов и увереност, че ви подкрепяме с комбинирана сила. Тази ще е символ на защита и непобедимост на всички Същества, които искат да живеят заедно в Любов и Мир. Моля, споделете това съобщение и изпратете вашата Любов.

18 май 2012 година

Help

"Dear members of the Galactic Federation, and all higher beings who would like to help us, but cannot do so because of certain universal laws. Please help us. We are INVITING you to. On behalf of myself as a sovereign human being, living on planet Earth, I ask you to come down and help us. We know you have been monitoring and visiting us for ages. We know you have technology that could solve our biggest problems, like hunger, pollution and wars, almost in the blink of an eye. But you felt restricted to help us openly, because of universal laws and our "official" representatives, our corrupt governments, not cooperating with you any time you offered your help. Today, we call it ENOUGH. These corrupt governments are NOT representing us. We are representing ourselves and we're asking you to help us. There has been enough suffering on this planet, we want it to end. Please come down and help us. We will welcome you with open arms, and a loving heart."

„Уважаеми членове на Галактическата Федерация, и всички по-висши същества, които бихте искали да ни помогнете, но не можете да направите това поради определени вселенски закони. Моля, помогнете ни. Ние ви КАНИМ да го направите. От мое име като суверенно човешко същество, живеещо на планетата Земя, аз ви моля да дойдете и да ни помогнете. Ние знаем, че вие сте ни наблюдавали и посещавали от векове. Ние знаем, че имате технология, която може да разреши най-големите ни проблеми, като глада, замърсяването и войните, почти с премигването на окото. Но вие се чувствахте ограничени да ни помогнете открито, поради вселенски закони и нашите”официални” представители, нашите корумпирани правителства, които не си сътрудничеха с вас всеки път, когато вие предлагахте помощта си. Днес, ние казваме ДОСТАТЪЧНО. Тези корумпирани правителства НЕ ни представляват. Ние представляваме себе си и ние ви молим да ни помогнете. Имаше достатъчно страдание на тази планета, ние искаме то да спре. Моля ви, елате и ни помогнете. Ние ще ви посрещнем с отворени обятия и любящо сърце.”

http://galacticchannelings.com/english/please-help-us.html
Уважаеми читатели, търсим преводачи на ченълиг посланията на Уес Анак на различни езици. За контакти
elvenartjewels@gmail.com
Dear Readers, we are looking for translators for the channelings of Wes Annac in different languages
Please, write to elvenartjewels@gmail.com

събота, 31 март 2012 г.

SanJAsKa:Sok lélek ébred rá a felemelkedés valóságára (Hungarian Translation)

SanJAsKa:
Sok lélek ébred rá a felemelkedés valóságára
2012. március 26.
© Wes Annac
 
SanJAsKa: Many Souls are Awakening to the Realities of Ascension
Mivel gyönyörű Isteni kirakósotok minden darabja kezd összeállni, és az átfogó Élet és felemelkedési tervekbe illeszkedni, a magatokban őrzött hatalom hatványozottan növekszik annak szempontjából, milyen tiszta, és milyen könnyen fogjátok felismerni. A magatokban őrzött hatalmat oly nagyon sok drága lélek érezte oly régóta az alacsonyabb dimenziókban, és most, hogy a hatalom / erő megnő arra a pontra, ahol gyönyörű megjelenítési [manifesztálási] törekvéseitek nem csupán a ti figyelmeteket fogja felhívni, hanem oly sok másét is.
Esedezünk, szerepetekre valóságotok Mindenek fölött való Teremtőiként összpontosítsatok! Döntéseket hoztok azt illetően, mi jelenjen meg a Földön, mialatt időnként úgy érzitek, hogy úgy mondjam, a vesztes oldallal foglalkoztatok, minden egyes dolog, mely veletek történik, Életetek tervével összhangban jár el, mellyel a karmikus eseményeket igen is és nem is szándékozzák Életetekben megjeleníteni e jelenlegi ponton.
Néhány eseményt, melyben részesítenek, arra szántak, hogy felnyissa szemeteket, és a mögöttes indítékot láttassák veletek, és néhány előforduló eset, melyről nem tűnik úgy, hogy a megtapasztaló lélek legjobb érdeke lenne, valójában nem csupán karmikus okokból kifolyólag történik meg, hanem hogy benneteket egy könnyebb és kevésbé ártalmas ösvényen tartson meg.
Nagy tömörségnek tettek ki benneteket, azonban a legutóbbi időben az általatok érzett sűrűséget felhígították egy kicsit, azért, hogy amit megtapasztaltok, megengedhesse a Fény felemelkedését minden egyes helyzetben. A Fény emelkedik ki mindenből e jelenlegi ponton, és a nehéz és megpróbáltató [stresszes] események, melyeket érzetek és átéltek, szintén ennek a részei.
Bármikor, amikor látszólag valami negatív történik veletek, vagy bármikor, amikor magatokat egy feszült [stresszes] helyzetben találjátok, próbáljátok meg használni a humort a mögött, ami esetleg történik veletek, hiszen valóban, napi erőfeszítéseitek több humort hoznak magukkal, mint amennyit gondoltok.
A humor az Örömöt megalapozó energia, és az Öröm pedig a Szeretetet megalapozó energia. Érzitek a kapcsolatot, drága lelkek? Ezért alkalmazzák itt a humort a felsőbb dimenziókban oly nagyon, mert a humor tesz minket boldoggá! És ahogy elképzelnétek, drága lelkek, egészen élvezzük, hogy boldogok vagyunk!
Sok esemény, melyről nem várnátok el, hogy humort találjatok benne, olyan humorral együtt jeleníti meg önmagát, melyről nem várnátok, hogy ráleljetek az ilyen eseményekben. A látszólag negatív események mögötti humor lényege az, hogy rávegyen benneteket arra, hogy az ilyen humor és Öröm energiáit válasszátok inkább, mint a nyomasztó energiákat, melyek máskülönben elárasztanák lélek összességeteket [komplexitásotokat] és elősegítenék csakráitok lezárását.
Maradjatok meg gyönyörű Világított törekvéseitekben, hogy annyi szeretetet hozzatok át magatokon, hogy segítsétek Gaiat felemelkedésében, amennyit tudtok, hiszen valóban, ahogy Gaia felszíne felemelkedik, ti mind az ennek megfelelő ugrásokban és szökkenésekben emelkedtek fel.
Sok zavarodottságot gyűjtöttek össze az általunk említett folyó felemelkedési folyamatra vonatkozóan, és e zavarodottság nagy része abból a tényből származik, hogy a felemelkedés még mindig meglehetősen ismeretlen esemény a lelkek többsége számára világotokban.
Valóban, nagyon sok lélek ébred rá a felemelkedés valóságára ezen a ponton, azonban ez nem volt mindig ily módon, a legnagyobbrészt, a felemelkedésről a tudást és ismeretet szándékosan elhallgatták világotokban azok a bizonyos lelkek, akik azt hiszik, csupán ők az egyetlenek, akik méltók az ilyen felemelkedésre.
A humor szintén alkalmazható, amikor az illuminátusok helyzeteire tekintetek, hiszen valóban, egészen ironikus, hogy magukat az egyedüli lelkeknek bélyegezték, akik méltók a felemelkedésre, mégis legnagyobbrészt ők lesznek pontosan azok a lelkek, akik nem fognak felemelkedni ez alkalommal és akik inkább sok-sok Életet fognak eltölteni felélve karmájukat mindenért, melyet gyönyörű világotokkal és mindnyájatokkal tettek.
A felemelkedésről a tudást elhallgatták világotokban, mert a sötétek világotokban nem akarták, hogy ti drága gyönyörű lelkek tudjátok, hogy vannak a tudatnak megtapasztalandó valóságai és síkjai alap fizikai valóságotokon túl, melyhez oly sokatok hozzászokott. Akarták, hogy mindnyájan káros módokat kutassatok, hogy valóságotokból és érzékelt józanságotokból elmeneküljetek, és ezt a célt elérendő, világotok többségének bemutattak részegítőket [toxikus anyagokat], melyek oly nagyon egészségtelenek, és sok esetben halálosak.
Valóban, drogjaitok [gyógyszereitek] és alkoholos italaitok többségét világotokban arra szánták és szánják, hogy egy más tudatállapotot nyújtsanak, míg az egyén testét oly nagyon sokféleképpen károsítják, melyekből sokról még nem is értesített benneteket a főáramlat tudományotok.
Az ezek által okozott kár sok esetben hatással van az egyén szellemére, és arra szolgál, hogy a személyt elvezesse Élete Ösvényéről a függőség és szenvedés ösvényére, és ez az, aminek megtörténtét szándékozzák a különböző alacsonyabb dimenziós részegítőkkel [toxikus / mérgező anyagokkal] melyek legnagyobbrészt könnyedén hozzáférhetők világotokban.
Míg az emberiséget a tudatlanságban tartják a tudat felemelkedettebb állapotairól, melyek körülöttetek léteznek, és könnyedén hozzáférhető számotokra, azt fogjátok hinni, hogy az általatok megtapasztalt valóság az egyetlen, következésképpen nem fogtok erőfeszítéseket tenni, hogy egy magasabb tudatállapotra leljetek, hiszen a felemelkedettebb tudatállapot létezését nem érzékeli az emberiség többsége.
Még a növényeket és a segítőket is, melyeket arra szántak, hogy az egyénnek a magasabb tudatállapotok érzékelését nyújtsák, sok esetben eltorzították a sötétjeitek, hogy illeszkedjen napirendjükhöz az érzékek egyszerű stimulálására.
A meditáció nagyon fontos volt a felemelkedettebb tudatállapotok megtalálására irányuló törekvésekben részetekről, és valóban, ha világotokban mindenkinek meditálna, és megpróbálná maga átérezni a felemelkedettebb tudatállapotokat, a megjelenített Világított energiák befolyásosabbak lennének bármely alacsonyabb energiánál, melyeket éreztetek és megtapasztaltatok Gaia felszínén.
Lélek összetettségetekben képesek vagytok érezni, mi hordozza a Szeretet energiáját, és mi az ismerős, régi, tömör energiát, melyhez több mint hozzászoktatok az oly nagyon sok Élet során az alacsonyabb dimenziókban. Tudjuk, hogy képesek lesztek meglátni a különbséget aszerint, hogy részetekről mely anyagok és választások fognak titeket kitenni az alacsonyabb tudatállapotoknak, amelyből jelenleg kifelé növekedtek.
A meditáció nagymértékben ajánlott, hiszen, amikor ezt teszitek, önmagatoknak ráleltek a magasabb birodalmak energiáira, az érzékelt szükség nélkül, hogy rászokjatok bármiféle anyagra az ilyen energiák megtalálásához.
Valóban, a tudat tiszta birodalmai, melyeket meg kell tapasztalnotok, valójában az ellentétes élményei annak, melyet ti józanságnak neveznétek, hiszen a szokásos harmadik dimenziós határok, melyeket megtapasztaltatok Életeitek során a Földön, valóban felülmúlhatók, és az egyénnek valóban nincs szüksége semmiféle anyagra a felemelkedettebb birodalmak energiáinak átérzéséhez, hiszen különösen most, az ilyen energiákat elérhetővé teszik számotokra egy mindinkább tiszta léptékben.
A felemelkedettebb birodalmakról a tudatlanság, melyet szándékosan követtek el világotokban, valóban nem az emberiség hibája, hanem az elit lelkek vétsége világotokban, akiket vettek, hogy szándékosan tévesen tájékoztassák az emberiséget oly nagyon sok dologról a befolyás és hatalmi pozícióikon keresztül, melyekre az ilyen lelkek szert tettek.
Sok esetben, ha valami forradalmi történik világotok felszínén, mely potenciált és lehetőséget lát az emberiség jelenlegi megértésének világképén [paradigmáján] kívüli megjelenítésre [manifesztációra], általában van egy pár befolyásos ember, aki nyilvánosan jelenik meg az ilyen dolgok ellen, és ezt oly nagyon sokszor láttátok az ‘Occupy’ mozgalomnál.
Természetesen a Megvilágított lelkek, akik híresek, és ez alkalommal a nyilvános színtereken végtelen támogatásukat mutatták meg az ‘Occupy’ mozgalom iránt, és ajánlanánk nektek, hogy pártfogoljátok ezt a mozgalmat is, hiszen a tiltakozó és az emberiség javáért a felelősségre vonhatóságot követelő felszínen túl van a változás energiája: egy Világított energia, melyet drága Gaia felszínének minden egyes városára és területére lefektetnek, melyekben az ilyen tiltakozások jelenleg előfordulnak és majd megtörténnek.
Minden egyes Világított törekvéssel, melyet mindegyikőtök elrendez magának végrehajtásra és átélésre, lesznek olyan lelkek, akik az általatok tett cselekedetek ellen fognak szót emelni. Drága Gaian számos lélek inkább örökre folytatná az áltató [illuzórikus] korlátozás régi világképeit [paradigmáit], minthogy kitegyék magukat a kinyilatkozásoknak / felfedezéseknek, igazságoknak és változásoknak, mely őket a felemelkedettebb és tisztább tudatállapotoknak és tudásnak teszik ki.
Sok lélek, aki durva és ítélkező azon lelkek irányában, akik tiltakoznak az igazságtalanságok ellen, és általában bármely lélek irányában, kik őszinte erőfeszítést tesznek, hogy „harcoljanak” a valódi igazságért és felelősségre vonhatóságért, maguk meglehetősen boldogtalannak érzik magukat saját korlátozásaikkal, melyeket ők maguk raktak maguk elé.
Inkább, minthogy felismernék az ilyen csalóka [illuzórikus] korlátokat és a meghaladásuk felé dolgoznának, és az előmenetelért e lelkek Élet-ösvényük mentén, ők ehelyett mások erőfeszítéseit lehordják és becsmérlik abbéli próbálkozásban, hogy elrejtsék magukat az olyan tudatosság és intelligencia világképeitől [paradigmáitól], melyekhez az ilyen lelkek nem állnak készen, hogy hozzászokjanak.
Ti mind lassan de biztosan felfogjátok a csalóka elmeszüleményeket / szerkesztéseket és korlátozásokat, melyeket ti raktatok magatokra megtapasztalni számos Életben, és melyeket végül meghaladtatok ezekben az Életekben, melyen jelenleg átmentek.
Vannak lelkek, akik nem fogják választani ez idő körül a felemelkedést, és akik inkább folytatják alacsonyabb dimenziós élményeiket más bolygókon, melyeket ebben az időben teszik föld formájúvá, azonban közületek azok, akik felébrednek, veszitek azokat az energiákat, melyeket éreztek, és magatokon át kisugározzátok őket, és e cselekedetek, melyeket ti mind véghezvisztek, segítségére vannak és voltak hatványozottan ebben az egész gyönyörű eseményben.
Ahogy ezeket az erőfeszítéseket megteszitek, természetesen, mint mindig, segíti az illuminátusok megvilágítását [leleplezését] és befolyásuk gyengítését. Ezzel az egész eseménnyel kapcsolatosan a csodálatos dolog az, hogy most, Gaia felszínén lelkek milliói ébredtek fel, és fektették le a megalapozó energiákat az illuminátusok leleplezéséhez és az ebből eredő szabadságotokhoz és együttes [kollektív] tudatként való felemelkedéshez.
Az illuminátusok folytatják, és fenyegetnek, mint mindig, azonban a legnagyobbrészt az emberiség kollektív tudata, melyet megmutattak nekik, tudatta velük, hogy nincsenek a befolyás olyan pozícióiban többé, hogy elhatározzák, mi jelenjen meg [manifesztálódjon] a Földön. Ez meglehetősen nehéz felismerés volt számukra, hogy magukhoz térjenek, és e lelkeknek felajánlottunk tanácsokat és útmutatásokat, melyek természetesen egészen nyersen kerültek elutasításra.
Ők maguk nem akarják érezni a magasabb birodalmak energiáit, vagy a felemelkedett lélek energiáinkat teljes tisztaságunkban, és még akkor is, ha nem óhajtanak érezni ilyen dolgokat, még mindig feltételezték, hogy fel fognak emelkedni a tudat felemelkedettebb állapotaira, azokba az energiákba, melyeket folyamatosan visszautasítanak minden egyes pillanatban.
Visszautasítják ezeket az energiákat, a szokásos haragot és alacsonyabb rezgéseket előállító gyűlölet javára, és az ilyen energiák e lelkeket egyre közelebb vonják a negyedik sűrűség-negatívumhoz, melyet kapnak gyűlöletes energiáik, melyből táplálkoztak.
Azok a sűrűségek, melyek megnyilvánulások [manifesztációk] a Föld felszínén, a negyedik sűrűség-negatívum birodalmaiba és üregeibe tápláltak, és saját sötét-energia manipulációjuk „védjegyeit” [megbélyegzéseit] alkalmazva, az illuminátusok fejei egy természetellenes kapcsolatot kovácsoltak: afféle negyedik sűrűség-negatívum birodalmas féreglyukat, ahol ők az alsóbbrendű energiákból táplálkoztak, melyek a Föld feszínén jelentek meg [manifesztálódtak].
Rászedték őket arra a hitre, hogy a negyedik sűrűség-negatívum a természetes földjük, melyben Teremtették őket, és azt tanították nekik, hogy ha minél több energiát adnak a negyedik sűrűség-negatívum birodalmainak, annál sűrűbb érzelmeket képesek kicsikarni a lelkekből a Földön, a negyedik sűrűség-negatívumot táplálandó, és a mennyből annál több nyílik meg az ilyen alacsony rezgéses birodalmakban, és ez látja őket felemelkedve a Fénytest formákba – ez a hit egyszerűen nem így van.
Valóban, a negyedik sűrűség-negatívum földjeire fogják őket húzni, ahová oly nagyon óhajtottak menni, azonban semmi mennyország közelit sem fognak tapasztalni, és élményeik olyan közel lesznek a „pokolhoz”, ahogy a vallásos kigondolásaitok körülírták az ilyen helyet.
E lelkek kényszerítették fiataljaikat, hogy a negyedik sűrűség-negatívum birodalmait érezzék és lakják, és a sok lecke közül az egyik, melyen az illuminátusok fejei átmennek az ilyen területeken az lesz, hogy meglátják a gyötrelmet és illuzórikus „nevelést”, melybe családjaik fiatalabb lelkeit kényszerítették, akik számos esetben olyan Angyalok, kik azért testesültek meg az ilyen családokba, hogy elhozzanak Világított energiákat, és valódi változásokat a Föld felszínére az Anyaföld kollektív tudatának legmélyebbjéből és legsötétebb mélységeiből.
Az illuminátusok létezésére való rávilágításotokkal, és minden felfedésével, melyet tettek világotokkal, a családjaikba megtestesült sok Angyal létezése is ismert lesz, és az ilyen családokban azokra a lelkekre fognak rámutatni, akik a felelős „fejek” voltak, és akik a legtöbb gyűlöletet és halált jelenítették meg Gaia felszínén.
Azokat a lelkeket, akik ártatlanok, és sok esetben Világított célok miatt testesültek meg az ilyen családokba, szintén „leleplezik” [igaz Világított céljuk okán], és az emberiséggel tudatni fogják, pontosan azt, hogy az illuminátusoknál minden egyes lélek mit tett, és az ilyen családokba megtestesült Angyalok testei által elkövetett alsóbbrendű cselekedeteket úgy fogják magyarázni, hogy nem az adott kérdéses lélek követte el.
Ezzel azt értjük alatta, hogy az illuminátusok fejei sokszor folytatták, és még mindig folytatják azt, hogy úgy mondjam, „átadják” fiataljaik testeit az alacsonyabb asztrál lényeknek, akik átveszik és birtokolják az ilyen testeket az illuminátusok sok szertartásának részeként.
Ami utána történik az, hogy az alsóbbrendű asztrál lények a kérdéses lelkek testét használják gyilkos és igazán szívszaggató tettek elkövetésére bárki is ellen, aki az ilyen szörnyű cselekedetek célpontja, abbéli reményben, hogy a karma majd a testhez rögzülve marad, ily módon a kérdéses gyermek, vagy felnőtt testet elfoglaló lélekhez.
Következésképpen e családokban sok gyermek és felnőtt testét használták ilyen borzalmas dolgokra, azonban a lelkek, a leg-lényegek, melyek e gyönyörű embereket alkotják, nem tapasztalják meg a karmát, mert ők maguk nem követtek el ilyen tetteket, hanem inkább kényszerítették őket, hogy úgy érezzék az ilyen cselekedetek erősségét, mintha ők maguk követték volna el őket, amikor nem ők voltak azok.
Valóban, minden, amit elmagyaráztunk nektek e vonatkozásban, és a sok más dolog is, egészen összetett és bonyolult lesz, és épp hogy eljutottunk egy teljes eszmecseréhez arról, amiről beszélgettünk veletek ezen az estén, mert minden téma, melyet megvitattunk, oly sokkal mélyebbre terjed, mint azt írnokunk energiaszintjei megengedik nekünk megosztani.
Mint mindig, drága lelkek, folytatjuk, hogy utat mutassunk nektek, hogy megmaradjatok a Világított ösvényen, melyet magatoknak megjelenítetek, követve és tudva, hogy minden valóban úgy van, ahogyan annak lennie kellene, és most csodálatos ugrásokban és szökkenésekben érzitek a folyamatos felemelkedéseteket. Nem kell nagyon sokat várnotok, és a szabadság, melyre vártatok, és mely felé fejlődtetek élményetek minden pillanatában, egészen erősen robban át, és boldogok lesztek, hogy vártatok!
Köszönöm SanJAsKa-nak!
Csatornázta: © Wes Annac
WesAnnac.com
http://aquariuschannelings.wordpress.com
Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
http://fenyvilag.blogspot.com/
All Galactic Channellings and translations available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/

Няма коментари:

Публикуване на коментар